Teambuilding: Rap eller lav jeres egen abstrakte skulpturer med din kollega

24 Mar 2023 · 3 min read · Danish

Hvorfor teambuilding?

Teambuilding er med til at styrke samarbejdet og sammenholdet i en virksomhed eller organisation. Det handler om at opbygge et bedre fællesskab og kommunikation gennem aktiviteter, der kan finde sted uden for virksomheden eller organisationens arbejdsmæssige område. Der er mange forskellige måder, hvorpå teambuilding kan foregå. Både fysiske og psykiske udfordringer indgik i populære teambuilding aktiviteter siden teambuilding først vandt indpas i Danmark i 1980érne. I dag er der også kommet mere fokus på underholdning og læring i teambuilding. Gennem forskellige aktiviteter kan samarbejdet og kommunikationen mellem medarbejdere altså styrkes, og dette er med til at skabe bedre trivsel på arbejdet og dermed også bedre resultater på arbejdspladsen i dagligdagen.

ARTXP har en række forskellige kreative og kunstneriske oplevelser, der netop kan bookes til teambuilding. Her kan I lære nye sider af jer selv og jeres kolleger at kende ved at udforske kreative og kunstneriske områder. Læs med nedenfor og find netop det arrangement, der passer til jeres virksomhed eller organisation.

Skulptur workshop – Lær at lave en abstrakt skulptur

Lav jeres egen abstrakte skulpturer i gips! Lær teknikerne bag skabelse af gipsskulpturer og få dem med hjem bagefter. Alt materiale er inklusiv i denne workshop, der er egnet til alle niveauer – begynder eller øvede - og I får en guide til, hvordan I kan fortsætte med at udvikle jeres evner derhjemme. I denne workshop har I adgang til en udsigt ud over havet, hvor I sammen i fire timer udforsker skulpturens verden.

Blomster for evigt – Lær at lave smukke blomster

Slut med at vande eller måske glemme at vande blomster, og at finde en udtørret blomst I har glemt et sted i jeres bolig. Nu kan I nemlig lære at lave blomster, der varer (næsten) for evigt – helt uden at vande! Her lærer I teknikerne bag – materialer og udstyr til at kreere smukke blomster. Teknikerne kan I bagefter bruge derhjemme til yderligere skabelse af flotte blomster. Der er sørget for alle materialer, step-by-step guide, te, kaffe og vand, samt kreativitet i tre timer.

Rap for alle!

Spring ud i noget helt nyt i denne workshop, hvor I finder jeres unikke rapper-navn, lærer freestyle-rap og ikke mindst at lave en kort musikvideo! På RAGNAROK Museum i Roskilde vil Christian Mauricio Carlsen lære jer cool rytmer, og hvordan I kan udtrykke jer musikalsk om emner, der interesserer jer. I vil blive guidet gennem hele processen, så alle kan være med.

Se flere kreative workshops her og vælg, hvilken passer perfekt til jeres næste teambuilding.

Anette Eriksen │ ARTXP Blogger & Art Ambassador

Become a Hosting Artist Today

Earn a valuable income from your creative skills